Cine suntem?

Cine suntem?

Coffee Story - Prajitorie Cafea de Specialitate

Dacă iubirea pentru aroma cafelei de specialitate te-a captivat, atunci ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem Coffee Story, o echipă de profesioniști fascinați de minunata lume a cafelei. Începând cu anul 2017, ne-am propus să împărtășim gustul și aromele cafelei de specialitate cu toți iubitorii acestei băuturi fantastice.

Importăm și prăjim cafea de calitate

Ne mândrim cu cafelele de calitate excepțională, pe care le importăm din ferme care respectă standardele cafelei de specialitate. Boabele sunt atent selecționate și sortate pentru a oferi o experiență aromatică unică. Apoi, cu pasiune și grijă, le prăjim până când aroma cafelei devine ceva de nedescris în cuvinte.

Descoperă aroma noastră unică

Dacă te afli în Iași, te invităm să ne vizitezi în cafeneaua/prăjitoria noastră, unde vei avea ocazia să experimentezi gustul unic al cafelei noastre de specialitate. Iar dacă nu te poți deplasa, nu-ți face griji! Livrăm cafeaua la ușa ta oriunde în țară. Nu vrem să privăm pe nimeni de gustul aromat al cafelei noastre de specialitate, prăjită după propria rețetă.

O poveste cu boabele de cafea în rolurile principale

La Coffee Story, nu oferim doar o cafea bună și atât. Îți oferim o întreagă poveste în care boabele de cafea sunt personajele principale. Suntem profesioniști în prăjirea cafelei și, de aceea, ne-am imprietenit rapid cu cafenelele și birourile care doresc cafeaua noastră de specialitate în locațiile lor. Și, apropo, dacă și tu dorești cafea prăjită de noi, doar dă-ne un semn. Livrăm rapid și te ajutăm cu alegerea și reglarea echipamentelor pentru a prepara și servi o cafea de excepție.

În căutarea aromei perfecte

La Coffee Story, suntem mereu în căutarea unor arome și profile noi. Testăm constant cafele, rețete și profile de prăjire, totul pentru a ne dezvolta expertiza în domeniul prăjirii și pentru a contribui la plasarea României pe harta cafelei de specialitate.

Pasionați de descoperire

Suntem extrem de pasionați de ceea ce facem și suntem devotați scopului nostru de a descoperi noi soiuri de cafea cu arome unice. Investim în fermieri și le plătim prețul corect pentru a îmbunătăți calitatea producției de cafea.

Explorează magazinul nostru online

Te invităm să vizitezi magazinul nostru online, unde vei găsi o selecție variată de cafea de specialitate, proaspăt prăjită și pregătită pentru a fi expediată direct la ușa ta. În plus, am pregătit o serie de echipamente care te vor ajuta să pregătești cea mai gustoasă cafea pe care ai gustat-o până acum.

Experimentează rețetele noastre delicioase

Dacă vrei să încerci ceva mai extravagant, te invităm să explorezi secțiunea noastră de rețete pentru acasă. Acolo îți dezvăluim câteva secrete pentru a obține o cafea absolut delicioasă.

Concluzie

La Coffee Story, suntem dedicați pasiunii noastre pentru cafea de specialitate. Îți oferim o experiență unică în care aroma și gustul cafelei vor răscoli toate simțurile tale. Prin selecția atentă a boabelor și prăjirea noastră meticuloasă, ne străduim să aducem magia cafelei de specialitate în casa ta sau în locația preferată.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie

pentru a va oferi o experienta mai buna.

Speram ca sunteti de acord, insa puteti

oricand sa controlati aceasta optiune.

Termeni si conditii