CAFEA PENTRU CAFENELE

Cafea proaspat prajita de la Coffee Story acum si in cafeneaua ta...

Daca esti un proprietar de cafenea si iti doresti sa oferi o experienta de cafea deosebita clientilor tai, atunci ar trebui sa iei in considerare cafeaua de specialitate proaspat prajita. Cafeaua de specialitate este o cafea recoltata manual bob cu bob si selectata manual pentru eliminarea defectelor, iar procesul de prajire este facut cu atentie deosebita, pentru a scoate in evidenta aromele si gustul acestora.

La Coffee Story, suntem mandri ca putem oferi proprietarilor de cafenele din Romania cafea de specialitate de cea mai buna calitate. Prin intermediul parteneriatelor noastre, putem sa le oferim acestora cafea de specialitate single origin sau blend-uri personalizate, create impreuna cu cafeneaua ta.

  • Personalizarea cafelei tale

Cu experienta noastra vasta in industria cafelei, suntem pregatiti sa te ajutam sa personalizezi tipul de cafea pe care doresti sa-l servesti. De la gust, aroma si textura, suntem pregatiti sa te ajutam sa-ti gasesti cafeaua potrivita. In timpul unei sedinte de degustare, putem stabili tipul de cafea potrivit, care sa se potriveasca gusturilor si asteptarilor tale.

  • Expertiza noastra

La Coffee Story, avem experienta necesara pentru a va ajuta sa pregatiti cea mai buna cafea de specialitate pentru clientii tai. Suntem pregatiti sa iti impartasim cunostintele noastre in domeniul echipamentelor, iar cu ajutorul nostru, vei putea sa reglezi cu precizie toate echipamentele de care ai nevoie pentru a servi o cafea deosebita.

  • Instruirea profesionala

In afara de a oferi cafea de specialitate de cea mai buna calitate, suntem pregatiti sa iti oferim instruirea necesara pentru angajatii tai. Suntem constienti de importanta educatiei in industria cafelei, de aceea vom fi bucurosi sa impartasim cunostintele noastre cu angajatii tai.

  • Contacteaza-ne

Daca esti interesat sa iti imbunatatesti oferta de cafea si sa oferi clientilor tai o experienta deosebita, atunci nu ezita sa ne contactezi. Cu serviciile noastre de cafea de specialitate, putem sa-ti oferim experienta pe care ti-o doresti. Contacteaza-ne la adresa de e-mail: office@coffeestory.ro

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie

pentru a va oferi o experienta mai buna.

Speram ca sunteti de acord, insa puteti

oricand sa controlati aceasta optiune.

Termeni si conditii