CAFEA PENTRU BIROURI

  • Prajitoria Coffee Story își propune să popularizeze cafeaua de specialitate, astfel încât să poți avea parte de o experiență plăcută nu doar în cafeneaua noastră, ci și la locul de muncă. Dacă ai un birou sau lucrezi într-unul, noi îți putem oferi o ofertă de cafea proaspăt prăjită, pe care o vei savura alături de colegi sau clienți. Avem o gamă largă de cafele single origin de pe trei continente diferite: Africa, America Centrală și America de Sud, toate proaspăt prăjite pentru tine.

  • De asemenea, îți oferim posibilitatea de a participa la degustări și training-uri privind cafeaua de specialitate, astfel încât să poți cunoaște și înțelege mai bine universul cafelei. Vei afla informații despre istoria cafelei, procesul de prăjire, varietățile de cafea și multe alte detalii interesante.

  • Pentru a face alegerea corectă, te ajutăm să deguști diverse cafele în cafeneaua noastră. Îți putem oferi, de asemenea, informații despre echipamente și ajutor tehnic pentru a obține aceeași cafea de calitate ca în cafeneaua noastră. În plus, îți oferim consultanță pentru alegerea celui mai potrivit echipament pentru biroul tău.

  • Dacă ești interesat să ofere cafea de calitate la biroul tău, nu ezita să ne contactezi pentru a primi o ofertă personalizată sau pentru a te consulta cu specialiștii noștri. Suntem bucuroși să te ajutăm să descoperi o nouă lume a cafelei de specialitate: office@coffeestory.ro
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie

pentru a va oferi o experienta mai buna.

Speram ca sunteti de acord, insa puteti

oricand sa controlati aceasta optiune.

Termeni si conditii