Gift Card 100 lei

Gift Card 100 lei

100,00 lei
cu TVA

Cardul Coffee Story este cadoul special pe care-l poti oferi unei persoane dragi.

Nu stii ce cadou sa-i faci? Ai aici cadoul perfect.

Cel care-l va primi cadou de la tine isi poate alege dintre toate produsele de pe site-ul nostru, fie ca e vorba de cafea, accesorii sau echipamente de preparare a cafelei.

 

Ce este Gift Card-ul?

Foarte simplu: un Gift Card este solutia care te scoate din impas atunci cand nu stii ce cadou sa oferi. Gift Card-ul este de fapt un mijloc de plata pentru achizitia produselor oferite de site-ul nostru in limita sumei inscrise pe el. Altfel spus, cand oferi un Gift Card ii oferi de fapt persoanei careia ii este destinat cadoul optiunea de a alege ceea ce-si doreste din oferta magazinului nostru online.

Cum pot cumpara un Gift Card?

Gift Card-urile noastre sunt disponibile pentru achizitie doar online, pe site-ul nostru. Procesul este simplu: alegi Gift Card-ul, creezi un cont (daca nu ai deja unul creat) cu datele tale, platesti folosind fie cardul tau de debit/credit iar noi iti trimit pe adresa de email codul unic pe care il poti face cadou persoanei dorite.

Cum se poate folosi Gift Card-ul?

Fiecare Gift Card vine cu un cod de identificare unic in baza caruia site-ul nostru aplica o reducere egala cu suma inscrisa pe card. Un Gift Card se foloseste o singura data iar valoarea produselor achizitonate trebuie sa fie egala sau mai mare decat suma inscrisa pe card. In cazul in care costul final depasaste valoarea acoperita de Gift Card, beneficiarul poate plati diferenta prin orice metoda de plata oferita de site-ul nostru. Codul se foloseste la finalizarea comenzii prin introducerea lui in campul aferent.

Care este valabilitatea unui Gift Card?

Un gift card poate fi folosit timp de 90 de zile din momentul in care a fost achizitionat.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie

pentru a va oferi o experienta mai buna.

Speram ca sunteti de acord, insa puteti

oricand sa controlati aceasta optiune.

Termeni si conditii